Prosjekt på prosjekt!

Jeg hadde store planer om å få begynt på mitt første oljemaleri i går kveld, men etter å ha skisset en liten time ble jeg vekdig interresert i Tv'n og da var løpet kjørt! Og i dag har jeg ikke tid, for jeg skal straks på jobb og servere øl på Pubquizen. Men i morgen den dag! Da skal jeg komme i gang..

Men jeg har også begynt på et maleri for en ukes tid siden i akryl, som jeg klør i fingrene etter å arbeide med! Jeg har rett og slett lyst til å gjøre alt for mye i forhold til hvor mange timer det finnes i døgnet! Det hadde sikkert vært lurest å gjøre seg ferdig med akrylmaleriet før jeg begynte på oljen, fordi jeg kommer sikkert til å bli helt oppslukt i oljen når jeg først har begynt med det, men jeg har lyst å gi oljemaleriet i bursdagsgave til pappa neste uke, og da må jeg vel igrunn begynne nå! Skulle ønske jeg slapp å sove! Det er bare waste of time.. Men jeg eeeeelsker å sove, og sover vel i gjennomsnitt 10 timer natta! Haha det er vel der problemet ligger...

Her er ihvertfall noen bilder fra akrylmaleriet jeg holder på med akkurat nå. Det skal forestille en flamenco-danser med skjørtet flangrende over hodet. Og ja den arme jenta skal etterhvert få litt hår også;)

Akryl på lerret, 100x200 cm

3 kommentarer

Malin

07.10.2010 kl.19:49

Du e så sinnsykt flink du, Trine.

Kjempe urettferdig at du kan male sånne bilde du kan, og e klare såvidt å tegne strek-menneske! Hahah:D

Du må legge ut flere bilde av ting du har laga, e kunne såtte en heil kveld å bare sett på:)

Lykke til me oljemalinga:)

Koz Malin:)

Jørgine

07.10.2010 kl.20:56

Jeg skal følge med!! <3

trineisaksen

08.10.2010 kl.15:18

Malin:

Hihi takka søta mi! skal legge ut masse masse bilde når e kommer i gang, så ditte blir bra;)

Skriv en ny kommentar

hits