Ja jeg foretrekker akryl!

I går prøvde jeg ut oljemalingen jeg har kjøpt meg, og det gikk vel mildt sagt dårlig... Jeg syntes malingen var tykk, og seig og vanskelig å jobbe med, kontrastene ble svake, og fargene var veldig vanskelig å blande slik jeg ville. Jeg er mildt sagt ikke imponert! Så etter å har malt i to korte timer mistet jeg tålmodigheten, og ga opp! Jeg har selvfølgelig ikke gitt opp prosjektet helt og holdent, men jeg synes ikke det blir det samme når jeg ser på det å male som arbeid, og ikke noe jeg gjør for å kose meg.

Under viser hvertfall hvor langt jeg kom i går, nå skal det vel også sies at landskap absolutt ikke er min sterke side, så dette motivet var kanskje ikke det lureste å begynne med. Men det er fra et bilde jeg tok av fyret på Bjørnsund, hvor pappa vokste opp, og vi nå har hytte. En veldig spesiell plass for meg:)Jeg hadde tenkt til å fortsette å male i dag, men nå ligger jeg rett ut på sofaen med feber, og sår hals etter å ha kastet opp i natt. Hvorfor er det slik at man alltid blir syk i helga? Utrolig irriterende! Spesielt siden jeg egentlig skulle servere i et selskap i dag, og jobbe i baren etterpå, så nå går jeg glipp av MASSE penger jeg kunne ha god bruk for! Livet er jammen urettferdig!

Heldigvis har jeg verdens snilleste mamma som tar seg av meg! Jeg har fått te, kakao, brus og alt jeg kunne ønske meg! Kjempesnill:D Selv om hun har vært på en alternativ livstilsbutikk og kjøpt noen skumle flasker med uidentifiserbart innhold som smaker som jord og råttent kompost... Hehe hun er veldig søt!

Men nå skal jeg bruke resten av kvelden på å glane på tvn, og drukne i selvmedlidenhet!

2 kommentarer

10.10.2010 kl.23:41

Du søte venne min kommer nok til å få til alt du vil. Mer målbevisst og strukturert ung dame skal man lete lenge etter. Bra du fikk med deg heksebrygget til Volda, håper det hjelper på den såre halsen din fort! kjempe stolt av deg

trineisaksen

11.10.2010 kl.17:25

Anonym: Tusen takk:D Har ikke blitt helt bra igjen enda, men det kommer seg vel til slutt:)

Skriv en ny kommentar

hits