Blir jeg sykere nå...

Jeg pleier som regel å syns ganske synd i meg selv når jeg er syk, men nå er det altså så synd i meg at jeg vurderer å hyre en personlig hjelpepleier! Jeg har faktisk en ganske sterk frykt for å hoste opp en lunge i nermeste framtid, og det kommer neppe til å bli et pent syn. Samtidig som jeg hoster som en gal, så har jeg øreverk, hodepine, mageverk, og vondt i nakken og ryggen og så og si alle ledd! 

 Hvis selvmedlidenhet er en synd så er jeg en SYNDER!

Siden jeg ikke har hatt så mye annet å gjøre i dag enn å lindre min såre hals, har jeg hatt anledning til å foreta en liten "undersøkelse" på Repsils...

Etter å ha sovnet med Repsils i munnen, ikke bare en men to ganger, hvorpå jeg den ene gangen våknet av at jeg hostet og nesten ble kvalt av dropset, fant jeg ut at det ikke var så lurt å putte drops i munnen når man ikke klarer å holde øynene åpne. Men når jeg ved en senere anledning klarte å svelge et drops i våken tilstand, som satt seg fast i halsen på meg, og gav meg litt panikk, fant jeg ut at Repsils er LIVSFARLIG enten man er våken eller sover! Etter omfattende undersøkelse har jeg også kommet fram til at de røde dropsene smaker best, mens de blå har en fantastisk kjølende effekt på halsen, og derfor er mest legende, mens de gule dropsene smaker søtt, er varme, og fullstendig ubrukelige! Etter å ha spist tre pakker med Repsils på 24 timer, mistenker jeg også at dette kan ha noe å gjøre med hvorfor jeg har vondt i magen...Dagens frokost!

3 kommentarer

mitthaap

11.10.2010 kl.19:29

Uff - masse god bedring til deg. Ikke godt å være syk.

Lena

12.10.2010 kl.15:14

LOL

trineisaksen

12.10.2010 kl.15:53

Lena: hehe ROFL :P

Skriv en ny kommentar

hits