Her kommer vinter'n!

I går våkna vi opp til MASSE snø utenfor vinduet vårt. Vi var ikke helt forberedt på at vinteren skulle komme så kjapt med slik styrke, så vi hadde selvfølgelig ikke lagt om til vinterdekk. Det resulerte selvfølgelig i problemer... Vi bor nemlig i bunnen av en liten bakke, og denne bakken var veldig glatt. Vi prøvde alt mulig for å komme oss opp bakken, kjøre forover, rygge, dytte, ta fart, ALT mulig! Men når ingenting fungerte endte det til slutt med at vi måtte måke heeele bakken (40-50m) med en pitteliten hagespade! Alle forsøkene på å komme opp bakken hadde selvfølgelg gjort om snøen til isglatt sement, som vi måtte hakke og skrape på for å få løs... Lang historie kort; 45 (FEMOGFØRTI) minutter senere var vi kommet opp bakken. Slitne, trøtte og sure. Dumme snø.


Utvilsomt vakkert. Allikevel grusomt!

I dag fortsatte det å snø, og siden vi kjørte fra Volda til Ålesund i går, måtte vi selvfølgelig kjøre tilbake igjen i dag. Vi startet dagen med en kjekk liten bot på 500 kr. (Hvor var det soneskiltet sa du?) Og fortsatte med kø på veiene, fordi det er ikke bare oss som har sommerdekk. Når vi kom til Ørsta (etter å ha kjørt veeeeldig sakte hele veien), ventet vi på å få satt vinterdekk på arbeidsbilen til Kristian, en time i et kaldt venterom er alltid like kjekt. Deretter fikk vi kjøpt to nye vinterdekk til vår egen bil, som vi skal sette på manuelt senere i kveld, når det forhåpentligvis slutter å snø. Jeg gler meg. Veldig.
Vinter, hurra!


På vei til Volda

Det snør, det snør...

Syns litt synd i disse blomstene, som helt klart ikke skjønte hva det var som
traff dem!

Nå skal jeg lage meg en deilig kopp kakao, krølle meg under dyna, og glede meg til jeg skal til Spania om bare 9 dager:) Jippi! 

3 kommentarer

Christina

21.10.2010 kl.17:16

oi, så mye snø allerede? :o jajaaa, gleder meg litt til snøen kommer hit jeg :)

Madelene Lisella

21.10.2010 kl.17:19

Tusen takk, gøy å høre det med Chanel for det hadde jeg aldri tenkt på selv, hehe :)

trineisaksen

21.10.2010 kl.17:26

Christina: Så lenge du har vinterdekka klare, og varme votter og luer så er det vel ikke så værst;)

Skriv en ny kommentar

hits