Årets første juleverksted

I dag har jeg hatt det første juleverkstedet på Kremmergaarden, noe som var en meget interresant opplevelse. Bortsett fra at det ble en vel sen kveld i går, og jeg sov toppen to og en halv time i natt, så var jeg i toppform.
Ikledd nisselue og fregner troppet jeg opp med juleverkstedet mitt under armen, og ikke før jeg hadde fått lagt utover alle mine spennende klippe-og-lime greier, satt det ei lita jente ved bordet mitt. Hun var fryktelig sjenert, men hun kunne fortelle meg at det var to stykker i klassen hennes som het Emma. Denne informasjonen satte jeg stor pris på og vi ble venner.
Flere små jenter satte seg rundt bordet mitt, og jeg fant raskt ut at glittertuber var veldig populært, mens glitter på boks med alt for store hull i er utroooolig teit!
For det meste synes jeg det var fryktelig koselig å sitte der å prate med barna og se på alt det kreative de lagde. Nesten alle barna var kjempesnille. Nesten alle...
Jeg vil rette en spesiell takk til deg som brukte opp ALLE 4 glittertubene på å skrive STFU, WTF, og LOL på 3000 papirark. Jeg synes du var svært kreativ, og det gjør meg ingenting at jeg har betalt for alt materialet du har brukt. Jeg vil også takke for papirflyet du kastet i øyet mitt.


Noen av de fantastisk flotte gavene jeg har fått i dag:)


Store barn kan også fargelegge:)

Etter juleverkstedet var jeg fullstendig utslitt. Jeg har aldri lagt merke til at manga barn svarer veldig lite til spørsmål, og sier heller ikke så mye av seg selv. Så jeg har hatt mange slitsomme enveissamtaler i dag, men også noen koslige samtaler som har sluppet meg inn i noen herlige hoder!:)
Nå skal jeg og Kristian ha kjærstekveld, og slappe av resten av kvelden:)

Go' Helg! :D

4 kommentarer

myruin

04.12.2010 kl.21:37

er ikke jeg heldig som opplever dette (nesten) hver dag i jobben min?! Jobber i barnehage med de største barna! Og kjente meg veldig igjen i det du skrev..

trineisaksen

05.12.2010 kl.01:55

myruin: Hehe jeg vet ikke helt. Tror ikke jaeg hadde orket barnehag, men jeg holder på å utdanne meg til å bli lærer, så det blir vel litt i samme baner:)

dandilion

05.12.2010 kl.13:49

Hørtes ut som en koselig dag :) Hvilke trinn ønsker du å jobbe på?

Catrine aka Cakki

05.12.2010 kl.22:24

enig med dandilion , hørtes ut som en koselig dag:)omtrent alt

Skriv en ny kommentar

hits