Topp 10 Trenings-sanger

Er du som meg så blir du ekstremt raskt lei av sangene på trenings-lista di på ipoden. Jeg MÅ ha god musikk når jeg jogger, eller så gir jeg opp etter 15 min. Jeg er alltid på utkikk etter nye sanger som trigger treningshumøret mitt, og jeg tenkte jeg skulle dele min, til nå, hemmelige topp 10-liste så kan andre kanskje få litt ny treningsgiv i vintermørket

Nr 1. D-dagen- Kaizers Orchestra. Denne sangen må jeg begynne med, for å få opp stemninga. Litt marsjtoner gjør at jeg bli pumped, og stemmen til Jan Ove i denne sange gjør at man har lyst til å rive i stykker noe! GRRRR!.

Nr 2. Teeth- Lady gaga. Herregud for en SEXY sang! Jeg løper til jeg dauer (Til de tusenvis av dere som vanker på Tren i Volda, så føles det som om jeg springer på vannet over fjorden når jeg står på tredemølla til denne sangen)

Nr 3. Cocaine- Nomy. Denne sangen er masse fart i, og bygger seg opp mot slutten.

Nr 4. Identitet som dreper- Karpe Diem. Jeg liker å tenke på at andre mennesker har det vondt når jeg jogger. Da synes jeg mindre synd i meg selv, og prøve å straffe meg selv ved å trene ekstra hardt. 

Nr 5.  Black horse and a cherry tree- KT Tunstall. Digger digger digger denne sangen! Herlige beats og fantastisk tekst.

Nr 6. Beautiful dirty rich- Lady gaga. Enda en sexy lady gaga sang. Jeg har mest lyst å danse når jeg hører denne sangen, men det er sikkert farlig på tredemølla. (Jeg prøvde på elipsemaskina, men det var veldig vanskelig.)

Nr 7.  Aenima- Tool. Sinte sanger som minner om teite ekser pleier også å funke veldig bra. Jeg trenger all den motivasjon jeg kan få til å trene...

Nr 8. Seven nation army- The white stripes. Her kommer marsjtonene inn igjen. Her pleier jeg å se for meg at jeg er i militæret og at jeg har en sykt farlig milits i hælene, ergo jeg kan ikke slutte å løpe nå!

Nr 9. Baby when the lights go out- David Guetta. Egentlig ikke helt min greie, men beaten kan jogges til.

Nr 10. You had me- Joss Stone. Styrkende break-up sang, funker alltid. I tillegg har Joss tidenes kuleste, sterkeste STÅ PÅ!- stemme.

Som dere kanskje forstår er min trening veldig avhengig av musikken, jeg må hele tiden lure meg selv til å tro at jeg klarer litt til;)

Feel free til å komme med sang-tips til meg så jeg får noe nytt å trene til:D

5 kommentarer

emma udbye

07.12.2010 kl.03:19

Tusen takk, trengte noen nye treningssanger!

Lena

07.12.2010 kl.16:17

Skjønna akkurat ka du meina.. viktig me bra musikk!

Forslag:

- Imma be - Black eyed peas

- One love - Estelle , David guetta

- Jai ho - Pussycat dolls

trineisaksen

07.12.2010 kl.18:07

Lena: Takk Lena:D Skal få putta dem inn til treninga etterpå;)

Lena

07.12.2010 kl.21:37

Gjør det! Dem e dritbra, spess jai ho til situps.. hehe

trineisaksen

08.12.2010 kl.13:35

Lena: Hehe skal e prøve ut;)

Skriv en ny kommentar

hits