Årets første dag, forhåpentligvis ikke den beste!

Hvem er det egentlig som har funnet på at årets første dag skal tilbringes i fosterstilling, med pizza og cola tilført intravenøst? Jeg hadde en fantastisk dag i går, og vi koste oss som bare det, men er det virkelig verdt det, for å føle seg som en sammenknørvet unnskyldning for et menneske dagen derpå?
Svaret er vel egentlig nei, men jeg prøver på ingen måte å lure dere til å tro at jeg ikke kommer til å feste like mye detter året.

Jeg skal derimot prøve å lure dere til å tro at jeg skal slutte å røyke!
Jeg hadde egentlig tenkt til å brekke de ca 7 sigarettene jeg har igjen fra i går for å vise alle at jeg virkelig er dedikert til å slutte, og for å ha et sterkt visuelt virkemiddel... Men jeg er født erke-Sunnmøring, og fant ut at dette var fullstendig uforsvarlig økonomisk sett, og har bestemt meg for å gi dem til noen som kan sette pris på dem:)

Jeg hadde egentlig planlagt et innlegg med masse bilder fra gårsdagens fest som skulle vitne om hvor glamorøs jeg er når jeg drikker hvitvin fra 3literskartong, hvor flink jeg er å sminke meg, hvor glatt håret mitt er, og hvor flott kjolen min til 2500 kr er når jeg danser. MEN jeg glemte igjen kameraet mitt hjemme i går, og de var kanksje like greit, for hvor mange blogginnlegg gidder man egentlig å lese om hvor FANTASTISK bra det var igår, for så å se på en haug med festbilder av folk man ikke kjenner?
Nei kjære lesere, dere skal heller få se hvor nydelig lekker jeg er dagen derpå, det tror jeg dere har mye større glede av!


Bra jeg brukte lang tid på å pynte neglene mine da... Jeg kan såvidt erindre
en sløv papirsaks og en uskyldig pekefingernegl møtes.

Dagens antrekk.. The boyfriend-look... Hørt det er sykt inn!

The hairdo of the day... Kråkereiret som jeg kaller det.

Jeg skal snart se film sammen med bestejentene mine, og da skal jeg bytte til en litt mer representabel pysjamas. Jeg skal også vurdere å vaske meg under armene... Kanskje!

Godt nyttår alle sammen!

Én kommentar

www.trmk.blogg.no - kommenterer alltid tilbake!

02.01.2011 kl.12:55

fin blogg : ))

Skriv en ny kommentar

hits