Italiensk Brød

I dag har vi bakt Italiensk brød på skolen, det var supergodt, så jeg tenkte jeg skulle legge ut oppskriften her:)

Oppskrift 2 brød:
6 dl vanna
1ts salt
1 pakke gjær
3 ss soyaolje
1 egg
2 ss oregano
16 dl hvetemel

Soyaolje, grovt salt og oregano

Rør gjæren ut i lunkent vann, tilsett salt og olje. Pisk egget inn i vesken.
Tilsett oregano og hvetemelet litt etter litt.
La deigen heve i ca 15 min.
Skru ovnen på 200 grader.

Del deigen i to, og trill ut deigen i to store flate boller (ca 2 cm høyt, og 30 cm i diameter)
Pensle toppen med soyaolje og strø på salt og oregano. Stek ett brød i gangen på midterste rille.
Del brødet i 8 som man ville gjort med en pizza.




 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits