Semesteroppgave?

Jeg skal ærlig innrømme at nei, jeg har ikke begynt på semesteroppgava mi i mat kultur og konservering enda! For å være enda ærligere skal jeg også innrømme at jeg ikke vet hva jeg skal skrive om heller...
Jeg vet at jeg vil prøve å knytte mkk opp mot den utdanninga jeg allerede har i kunst og håndverk, og prøve å skrive om mat i kunsten. Men det virker som om lærerene mine overhodet ikke forstår denne problemstillinga!
To ganger har jeg sendt de mail med tanker om hva jeg kan skrive, og begge gangene fikk jeg svaret, "vi er litt usikre på hva du mener".
Tusen takk for god veiledning!

I dag har jeg i alle fall vært på biblioteket og leid meg to bøker. Jeg aner ikke om jeg får bruk for disse, men jeg føler at nå har jeg i det minste kommet et steg nermere å begynne. (Så nå kan jeg vente en uke til før jeg gjør noe mer;)
Får bare håpe de rivende spennende bøkene "Med kunstnerauge" og "Norges malerkunst bind 1" får vekket hjernen min:)En ting er i alle fall sikkert, og det er at jeg nekter å skrive 15 sider om hvordan man lager syltetøy!

3 kommentarer

Alv i tussmørket

23.02.2011 kl.18:32

Hva med kunst i MATEN, enn mat i kunsten ? Er jo så fantastisk mange flinke som får til det utroligste med presentasjonen av maten sin ^^ farger og form er jo utrolig viktig for å vekke appetitten :p

Grete

23.02.2011 kl.18:35

Vet du, med en gang jeg leste mat i kunsten så tenkte jeg på brunost! Kan du tenke deg noe mer norsk enn brunost, ystet etter alle kunstens regler på sætrene i gamle dager, de rikt utskjærte formene som osten ble tørket i, og senere ostehøvelen. Ja er ikke dette mat, kunst og design da vet ikke jeg :)

Uansett, lykke til :)

trineisaksen

23.02.2011 kl.19:56

Grete: Det var et godt tema:) kanskje noe jeg må se nermere på ja.

Skriv en ny kommentar

hits