Kontraktsmøte og kjøkkeninnredning.

I dag har vi vært på kontraktsmøte hos notar, og vi får ta over leiligheten i slutten av april. Da kan vi begynne å pusse opp hybelen, mens vi venter på at leieboerne flytter ut av selve leiligheten i slutten av mai.
Jeg gleder meg kjempemasse til å ta over leiligheten, men kjenner at jeg blir litt stressa av at jeg skal ha eksamen, og skrive semesteroppgave, og prøve å finne meg ny jobb, og hele pakka oppå dette! Men har jeg noe valg? Jeg må jo bare klare alt sammen.

Etter kontraktsmøtet gikk jeg og Kristian på hth for å se på kjøkkeninnredning, og fant et par kjøkken som vi likte. Vi har ikke helt samme smak, men vi har ikke møtte på noen "store" uoverstemmelser enda:) (Heldigvis)

Jeg er egentlig veldig fan av romantiske bondekjøkken

Men i denne leiligheten passer det nok bedre med et stilig urbant og funksjonelt kjøkken.

Kjøkkenet vårt er ikke så stort, så vi må få inn flest mulige "smarte" og plassbesparende løsninger. Så får jeg heller slenge inn noen romantiske detaljer etterhvert... Om jeg klarer å få det til å passe inn da.

Hvilken kjøkkeninnredning liker du best? :)

6 kommentarer

nice bilder!

Bondekjerringa

09.03.2011 kl.16:56

Den øverste, uten tvil :) Men det er jo kun fordi vi har et hus som passer med en slik innredning :)

Grete

09.03.2011 kl.17:58

Jeg likte jo best det første, men hvis leiligheten er veldig moderne kan det nederste passe veldig godt :) lykke til, og dere er så unge så dere overlever alt :0)

Solveig Kristine

09.03.2011 kl.18:30

Kjempefint :)

- Ha en fin dag!

trineisaksen

09.03.2011 kl.19:46

Solveig Kristine: Takk for det:)

Catrine aka Cakki

09.03.2011 kl.23:24

lykke til =)=)=) mange fine kjøkkeninredninger da=)

Skriv en ny kommentar

hits