I'm Every Woman

I dag har jeg vært superduper flink! Jeg har rett og slett vært superwoman!
Jeg har ryddet og vasket hele leiligheten, (inkludert INNI kjøleskapet). Jeg har pakket ut av kofferten min, og vasket og lagt sammen masse klær.

Jeg og Kristian har brukt timer på kjøkkenet på å lage den beste kyllingsuppa i verden (Oppskrift her).

Nå skal jeg snart på svømmehallen sammen med Ragnhild, å svømme noen runder. Forhåpentligvis klarer jeg å være flink å trene resten av uka også...

Når jeg kommer hjem fra svømmehallen skal jeg male ferdig "uteligger-bildet" mitt, og i morgen skal jeg og Ragnhild dedikere hele dagen til å skrive semesteroppgave!
Hurra for flinke meg :)

3 kommentarer

kristinesside

30.03.2011 kl.20:08

Sv: Jeg skjønner hva du mener. Men jeg kunne godt hatt de to første parene hvis resten av bryllupet mitt stod i stil til dem, men siden det er så mye svart på dem så er jeg litt usikker. Men resten av bryllupet og kjolen kommer til å være enkelt, så dermed vil jeg ikke ha mange detaljer på skoene. Enten helt enkle lilla eller blonder, uten mye annet stæsj. Vil gjerne at jeg kan bruke de senere til jeans og slikt :) Er ikke så gira på masse pynt på skoene egentlig :) Vil bare ha noen kule sko, så de trenger ikke rope bryllup for min del :)

opaldiva

30.03.2011 kl.23:03

Dyktig, du!

kristinesside

31.03.2011 kl.14:02

Sv: Det er så sant, jeg håper jeg finner noen! :D

Skriv en ny kommentar

hits