Kom skal vi pakke! Si takk og si ja, og bli med oss og pakk!

Grunnen til at jeg siterer Putti Plutti Pott i overskriften min (noe jeg forøvrig ikke synes det blir gjort nok av), er at jeg i går kveld begynte å pakke ned kjøkkenet mitt i Volda.
Dette viste seg å være en mye større jobb enn jeg trodde, og etter 4 timer med pakking og vasking var jeg bare kommet halveis, og måtte hoppe til køys!Her ligger halvparten av kjøkkenet mitt, og det er mere der det kommer fra!

I dag har jeg desverre ikke fått gjort så mye hjemme, siden gruppa mi har trukket eksamens-oppgave i dag. Så vi har sittet på biblioteket fra kl 10 i morges til kl 18.30. Deretter inntok vi en serdeles usunn middag på en av Ørstas mange flotte restauranter, og nå har vi igjen plassert oss på skolen, denne gang for å skrive semesteroppgave! FLINK!

5 kommentarer

synne

24.05.2011 kl.20:32

Lille flinka mi! Sugen på å komme å pakke for me å?;) hihi! Bli me ut på fredag.da!

trineisaksen

24.05.2011 kl.21:20

synne: Hehe klart det bestiss! Vo jentene må jo hjelpe hverandre;) E har skole i helga e, så kommer ikkje hjem før på lørdag, og da skal e rett på jobb... Men så e jo e ferdig på skolen så da kan vi henge hver dag!:D

conmuchogusto

25.05.2011 kl.00:23

Det er litt stress å pakke og flytte, ja. Man har alltid mer enn man tror. Har flyttet en del ganger de siste åra, så du har min fulle sympati. Lykke til videre!

trineisaksen

25.05.2011 kl.18:11

conmuchogusto: Ja det er ikke bare bare:)

Elisabeth

30.05.2011 kl.07:34

Hehe, i samme fotspor ja:) Kjenner meg SÅ igjen. Brukte seriøst HELE dagen i går, på å vaske ut av skuff og skaper, ovn og vifte. Blææ, det er så sinnsykt kjipt- men det er så sykt verdt det :D Flytter inn i hus om 2 små dager så da er det heeelt okei :)

Skriv en ny kommentar

hits