Dugnad for Trine og Kristians nye hjem!

På onsdag kommer kjøkkenet vårt! Hurra!
Desverre er vi ikke helt klar for kjøkkenet vårt! Buuu!

Det gjenstår fortsatt mye å gjøre før det kan monteres, og det er ikke fordelaktig å lagre et stort kjøkken i leiligheten, når vi bare må arbeide rundt det.
Derfor har jeg gått drastisk til verks og invitert til dugnad for alle venner og familie i morgen.
Forhåpentligvis er det mange som kan hjelpe og vi får montert taket, sparklet der kjøkkenet skal stå, trukket noen ledninger og alt er klart til kjøkken på onsdag!

I dag har jeg bestilt ny container og fått ryddet i leiligheten.
Jeg regner bare med at 20 runder opp og ned 3 etasjer med diverse tunge saker å bære på snart resultere i en "Killer Body"! Om ikke det skulle skje, så har vi i det minste en ryddig leilighet, som er klar for å få tak.

I tillegg kommer flisleggeren i dag, så jeg har hatt primer på gulvet.
Mannen som la gulvet har selvfølgelig ikke hatt nok hellning mot sluket, så flisleggeren må først ha på avretningsmasse og gjør gulvet i stand til fliser. Irriterende når ting ikke blir gjort skikkelig!The "prime-minister" at work ;)

4 kommentarer

Benedikte

08.08.2011 kl.18:35

lykke til med dugnaden! smart idè :)

veronikala

08.08.2011 kl.21:50

føler med deg, vet jo hvordan det er når folk ikke gjør grunnarbeidet skikkelig og man må bruke enda mer tid til å rette ting opp, irriterende! bare tenk så deilig det blir når alt er ferdig :) bra ide med dugnad, håper dere rekker det :)

trineisaksen

08.08.2011 kl.23:32

veronikala: Ja det er utrolig irriterende å måtte bruke ekstra mye tid, på noe som skulle vært klappet og klart! Men håper vi får gjort mye i morgen, så blir det ikke så lenge til vi kan slappe av:D

trineisaksen

08.08.2011 kl.23:33

Benedikte: Tusen takk! :D Ja håper noen møter opp;)

Skriv en ny kommentar

hits