Tett i toppen?

Jeg kommer ikke over hvor mange inkompetente mennesker som faktisk har klart å karre til seg en jobb!
Nå når vi pusser opp er vi nesten daglig på Maxbo, og der vaser vi egentlig rundt på måfå for det er aldri noen som har tid til å hjelpe oss, selv om vi er de eneste kundene i butikken! Og når vi endelig får hjelp ender vi opp med å få med oss feil vare hjem! Tullinger!

Men i går var det på Obs Bygg vi støtte på idiotene. Der var det rundt 15 ansatte på jobb men allikevel var det vanskelig å få hjelp. Jeg så etter et middel jeg kunne ha på pipa for å binde sammen murpussen så den ikke faller av så lett. Først snakket jeg med ei jente som foreslo klarlakk, men jeg har ingen planer om å klatte på masse klarlakk på en 100 år gammel pipe, så jeg spurte en annen mann.
Han kunne fortelle meg at det fantes absolutt INGENTING man kunne ha på murpuss for å binde det bedre sammen.

Et raskt søk på nettet og Kristian fant Hey' Di Tett i toppen "Støvbinder for mur og sementbaserte blandinger"


Tett i toppen funket som bare det, og nå faller det ikke lenger murpuss ut
fra pipa.


Blir så lekkert! :D

6 kommentarer

Sofie

13.09.2011 kl.20:30

Argh, kjenner til problemet. Sånn er det her i HFS også på Byggmakker. Møkkabutikk, skjønner ikke hvorfor jeg drar dit...

Janne

13.09.2011 kl.20:32

Jeg blir så irritert nå mennesker jobber i butikker de har null peiling på! De burde få ordentlig opplæring og ha vett til å henvise eller tilby å undersøke!

farmoringrid

13.09.2011 kl.23:27

Jeg er strålende fornøyd med personalet på Montèr i Farsund. De er hyggelige og hjelpsomme som bare det. Leit for deg at du ikke har samme opplevelsen.

trineisaksen

14.09.2011 kl.08:21

Sofie: Utrolig hva enkelte kjeder tillater seg å ansette!

trineisaksen

14.09.2011 kl.08:22

Janne: Absolutt! Synes det er merkelig at de ansetter så mange unge "vikarer" når de egentlig burde fokusere på folk med ekspertise innen for området!

trineisaksen

14.09.2011 kl.08:23

farmoringrid: Den eneste plassen jeg har opplevd god service og ekspertise er på Dyrøy, der vet de fsaktisk hva de snakker om! Men det ligger så langt unna, og Monter har vi ikke i området :/

Skriv en ny kommentar

hits