Stress!

Uæææh så stressa jeg er!

Det er kjempekjekt å ha praksis, og det er veldig artig å undervise alle de kjekke ungdomsskole-elevene, men herregud så mye forberedelse man må gjøre! Jeg er jo livredd for å komme med et "kjedelig" opplegg, eller lage for vanskelige/lette oppgaver, jeg er redd for å si noe feil/dumt, og er i det store og det hele bare redd for å dumme meg ut!
Derfor går store deler av dagen min med til å planlegge alt ned i minste detalj! I dag funket ikke powerpointen jeg hadde laget til kunst og håndverk-timen, og jeg kjente at pulsen økte betraktelig! Heldigvis var elevene så flinke og snille at de hjalp meg med noen "datatriks", og powerpointen kom på til slutt... Lettelse!
Men dette lille uhellet har selvfølgelig ført til at jeg nå skal begynne å ha en "kriseløsning" om noe ikke funker. Mer arbeid med andre ord!


Slik ser soveromsgulvet mitt ut akkurat nå... En liten del av bøkene jeg bruker for å planlegge timene og oppgavene jeg skal lage! Rommet mitt er bare kaos!

I tillegg så stengte jobben min forrige uke, noe som da vil si at jeg ble arbeidsledig! Dette kunne jo ikke kommet på et verre tidspunkt midt oppi all oppussinga, og alle de store regningene som kommer neste måned, men det er ikke så mye å gjøre med det desverre...
Jeg begynte i ny jobb i går, så jeg var jo kjempeheldig med å komme meg kjapt i arbeid igjen, men kjenner at det legger litt ekstra vekt på skuldrene, å skulle begynne å sette seg inn i nye ting, nye kassasystemer, og slike ting! Men penger trenger jeg så jeg får bare lide meg igjennom det. Jeg arbeider i det minste sammen med kjekke folk:)

Som dere kanskje forstår har jeg ikke mye tid til overs til å arbeide i leiligheten, noe som er det mest stressende av alt! Det er så lite som står igjen å gjøre, men hverken jeg eller Kristian har noe særlig med tid til å få det gjort!
Blir nesten litt sur av å tenke på at vi ikke har kommet oss i hus enda, så jeg skal sette alle kluter til for å få gjort masse masse masse i helga, og FLYTTE INN!!!!

Basta bom! ;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits