Siste uke i Praksis

Snakker om Bittersweet!

Jeg har hatt det så utrolig kjekt disse (snart) 5 ukene i praksis. Ungdommene er så herlige, flinke og til tider hysterisk morsomme, og jeg har hatt det fantastisk artig hver eneste dag jeg har jobbet på skolen.
Jeg har fått utløp for masse kreativitet, og lært så mye! Å være lærer må være det mest lærerike yrket som finnes...
Jeg gleder meg virkelig til å jobbe som lærer, og få være i kontakt med slike fantastisk smarte, inntrykksoppsugende, hormonelle, forvirrede, bevisste, egenrådige, og kreative hjerner hver eneste dag!

Samtidig er jeg så vanvittig sliten. Det har vært kjempemasse jobb, mange inntrykk å fordøye, og en intens arbeidsperiode. Jeg gleder meg nesten litt til å komme tilbake til de søvndyssende forelesningene på høyskolen og bare lytte. Bare sitte der litt til, og få være eleven og ikke læreren.
Være den som tar inn informasjonen og ikke formidler.


Å være lærer er absolutt noe jeg ser fram til, men å være lærer og student samtidig er virkelig krevende! Og i tillegg å ha to jobber og et oppussingsprosjekt er bare galskap! Men på denne tid neste år, er jeg forhåpentligvis i bare en jobb, selve drømmejobben, bor i den fineste leiligheten man kan tenke seg, sammen med Norges flotteste mann og trenger aldri studere igjen!

Da skal man leve livet!

 

5 kommentarer

Catrine aka Cakki

22.11.2011 kl.18:31

du er virkelig flink som får til alt det der :-o lykke til videre:)

Inga

23.11.2011 kl.00:33

Praksis e kjekt, men enda kjekkere å komme tilbake på skulen :) gled dej te å jobbe som lærer :) det e som du skriv både artig, slitsomt og til tider krevande :) men dæven så mykje du fe ut av det! Du e flink Trine!

trineisaksen

23.11.2011 kl.16:06

Inga: Tusen takk Inga:) Og e gleda me veldig til å jobbe som lærer! :)

Kriss the Riss

24.11.2011 kl.14:56

Ja du har virkelig en flott mann, ut u fra bildenne å bedømme hvertfall. Han ser veldig sympatisk ut!

trineisaksen

24.11.2011 kl.16:15

Kriss the Riss: Hehe nok et glimrende innlegg fra Kriss the Riss;)

Skriv en ny kommentar

hits