Brighton dag 1

Dagen i går var veldig innholdsrik og artig. Vi klarte å komme oss fra London til Brighton uten problemer, og falt pladask for den sjarmerende landsbyen med en gang. Det myldret av mennesker overalt, men i et mye roligere tempo enn London, og de fargerike husene og gatene var helt nydelige. Vi ble til og med velsignet med sol et lite øyeblikk i går. Helt herlig!

Togturen fra London til Brighton tok ikke lange stunden. Akkurat nok til å spise frokost og slappe av litt til utsikten.

Vi fant fram til det megakule hotellet vårt "Myhotel Brighton" ganske kjapt, og installerte oss på det funky rommet vårt. Her er bilde av ene delen av badet som har utsikt til senga.

Så bar det ut i de skjønne gatene, hvor vi ramlet over den koseligste gaten i verden, full av små boutiqer, håndverksbutikker og secondhandshops.

Vi fant også butikken chockywockydoodah som lager helt utrolige kaker og skulpturer av sjokolade! Vi har sett programmet på tv, så det var litt artig.

Så spiste vi en fantastisk middag på en brasilliansk restaurant, hvor vi fikk spise så mye vi ville fra buffe.

Vi forvillet oss etterhvert ned til Brighton Pier hvor vi lekte oss i timesvis, og Kristian fikk gå på alle karusellene han ville ;)

Kristian leker flykaptein;)

Vi var som barn hele dagen, og kom til og med hjem på hotellet med noen gevinster!

På kvelden prøvde vi spennende coctailer i den tiki-inspirerte baren på hotellet vårt.

Og vandret rundt i Brigtons gater og kikker på nattelivet. En flott dag! Nå har de satt opp et digert matmarked rett utafor hotellet vårt, så det er vel på tide å gå og finne frokost. For jevnlige oppdateringer av vår flotte ferie følg trineisaksen på instagram ;)

Én kommentar

Catrine aka Cakki

15.07.2012 kl.18:49

herlig :)

Skriv en ny kommentar

hits