Brighton Pavilion

I går hadde vi nok en flott dag på tur. Vi startet dagen med å vandre rundt på markedet som var satt opp rett utafor hotellet vårt, og spiste frokost fra de forskjellige matbodene.

Kristian med frokost bestående av bønnegryte og vårruller. Namnam

Etter frokost besøkte vi den fantastiske Brighton Pavilion. Den fantastiske bygningen ble bygget for kong Georg som et feriehus, men minner mer om et slott med utrolige detaljer fra alle mulige deler av verden og stilepoker.

Hadde ikke hatt noe i mot å ha et slikt feriehus.

Hagen og parkområdet var også fylt med nydelige blomster, og dammer med utskjæringer i bunnen. Inne var det helt ubeskrivelig nydelig men det var desverre ikke lov til å ta bilder. Spesielt interesserte får heller Google det ;)

Resten av dagen brukte vi på å vandre de trange gatene av Brighton by, og kikket på alt det artige som finner her. Hver eneste butikk har noe fantastisk, enten håndlaget eller eksentrisk og unikt. Det lukter også helt utrolig godt her! Hele tiden kjenner vi en deilig matlukt, parfyme eller ens bris fra havet. Det er virkelig en opplevelse for alle sanser å være her.

Kvelden tilbrakte vi på en superbritisk pub, i flotte lokaler. Ombygget fra et gårdsbruk fra 1779 var det mye sjarm å finne i disse veggene. Vi koste oss ned lokalbefolkning og så på boksekampen, spilte biljard og drakk øl.

Helt til slutt prøvde vi enda en av de spennende cocktailene i hotellbaren vår, før vi tok kvelden.

2 kommentarer

Catrine aka Cakki

15.07.2012 kl.17:06

nydelige bilder :)

Randomjenta

15.07.2012 kl.17:37

Så flott! Fine bilder og det ser ut som dere storkoser dere :D God tur videre! Gøy å følge med :)

Skriv en ny kommentar

hits