Irland del 1

Okey folkens, man kan si mye flott om Irland, og jeg synes det er et av de vakreste landene på jord, men Internett er de ikke gode på! Derfor kommer det først nå et innlegg fra den fine turen jeg har hatt. Når jeg reiste fra London til Irland, så reiste jeg for å besøke venner i Cork, og de tok meg med videre på roadtrip til forskjellige byer i county Clare og Galway.

Den første dagen min i Cork hadde min søte venn Amanda ordnet med "velkomstfest" og jeg fikk treffe mange gamle og nye venner. Mike var jeg på tur med i Riga, og Sarah har jeg ikke sett på et par år, så det ble en herlig kveld med masse mimring.

Gilligan, Sarah, Amanda, Mike, Chloe og meg :)

Gilligan hadde bursdag, så det ble kake og bursdagssang og utpå kvelden kom gitaren frem. Vi la oss aldri den natta...

Dagen etter var formen dalende, så det ble ikke gjort så mye, men Sarah insisterte på at Amanda skulle ta meg med og se på en veldig fin dam, så det gjorde hun. Både jeg og Amanda satte stor pris på å kikke på gjessene.

Etter Sarah var ferdig på jobb tok de to tuttene meg med ut på middag, før vi slappet av på sofaen med film og popcorn resten av kvelden

På Torsdagen dro vi på en liten dagstur til Cobh (kåuv) som er kjent for å være Titanics siste havn. Her var vi inne i en nydelig katedral og tok masse flotte bilder.

Cobh hadde også noen nydelige gater med fargerike hus og blomster. Hele byen ligger i en fjellvegg noe som gjorde en deilig liten gåtur.

Senere den dagen reiste vi til Yaghall (jål), hvor vi nøt noen kalde pils i solnedgangen før turen gikk tilbake til Cork. Kvelden ble avsluttet med Amandas hjemmelagde middag, man legger seg aldri på tom mage i Irland, dessverre for badevekta mi! ;)

3 kommentarer

Catrine aka Cakki

27.07.2012 kl.01:13

herlig :) jeg vil også reise ditt engang :)

trineisaksen

30.07.2012 kl.00:18

Catrine aka Cakki: Ja det var en herlig tur, anbefales absolutt å reise dit! :D

Catrine aka Cakki

30.07.2012 kl.03:51

:))

Skriv en ny kommentar

hits