Irland del 2

Etter noen dager i Cork, reiste vi på en liten helgetur til andre deler av Irland. Så jeg, Amanda, Sarah og Mike dro på roadtrip. Første stopp, the Burren i county Clare.

Amanda var sjåfør og ivrig guide. Vi stoppet mange plasser i det vakre landskapet og tok flotte bilder. Vi kjørte også forbi huset i den irske tv-serien Father Ted. Helt ukjent for meg, men irene ble helt ville og tok bilder, og filmet og hele pakka.

The Burren er et område som er kjent for sitt spesielle landskap med hvit sten. Det var helt nydelig der med sola som skinte, så da gjorde det ikke så mye at vi kjørte oss ville i timesvis.

Meg, Amanda og Sarah som koser oss i fineværet.

Etter turen i fjellet, tok vi inn på hotellet vårt i den lille byen Ennis og dro videre ut på nattelivet. Vi fant den funky nattklubben "YOLO", så dette ble selvfølgelig resten av turens motto.

Vi hadde en fantastisk kveld, og Mike ordnet oss masse nye venner, med sin overdrevne og svært underholdende utadventhet.

Dagen etter reiste vi fra Ennis og videre til Cliffs of Moher. Vi tilbrakte dagen på de berømte irske klippene, og nøt utsikten langs det bratte stupet.

Vi tok mange flotte bilder.

Og noen tullebilder.

Vi hang rundt på klippene til vi ble litt for nær å tippe over kanten, så dro vi videre til Doolin hvor vi tok inn på et koselig B&B.

Deretter slang vi på oss finstasen og var klare for enda en sjarmerende småbys uteliv.

Vi fant oss en koselig typisk irsk pub, og jeg i Amanda fant plassen vår.

Vi møtte mange andre turister på puben, og vi endte opp med allsang i bakgården til langt ut på morrakvisten. En fantastisk avslutning på en fantastisk tur.

5 kommentarer

May-Teresa

29.07.2012 kl.16:16

så fine bilder :-D

trineisaksen

30.07.2012 kl.00:18

May: Tusen takk! :D

Catrine aka Cakki

30.07.2012 kl.02:43

Vakkre bilder :) du er virkelig heldig :)

Randomjenta

30.07.2012 kl.19:08

Høres kjempegøy ut, spesielt kvelden xD Kule bilder fra Cliffs of Moher forresten ;D

trineisaksen

01.08.2012 kl.21:51

Randomjenta:Tusen takk :) Hehe ja kveldene var fantastiske :)

Skriv en ny kommentar

hits