Helgen over alle helger!

For en fantastisk herlig, deilig, hektisk og artig helg det har vært! Sammen med verdens herligste kjæreste som har fylt 30 år, og masse gode venner har jeg kost meg på Jugendfest.

På Torsdag spiste jeg deilig middag på Bocca, sammen med bror som har vært hjemme fra Bergen, og Synne og Victor. Vi hooket så opp med søstrene valderhaug, og vandret oss bort til Colorline stadion, og jugendfest.

Der leverte Kaizers Orchestra som vanlig varene, og vi koste oss på konsert! Men siden jeg nå har begynt i ny jobb og må leke ansvarlig, så hikke jeg hjem etter denne konserten.

På fredag gikk hele dagen med til forberedelse til Kristians 30 årsdag på lørdagen, og en artig superartig fotoshoot som jeg skal komme tilbake til senere. Vi var også ute og spiste sushi på fredag med mamma og mine to brødre, så det var nok å fylle dagen med utenom jugendfest.

På lørdagen hadde altså min kjære bursdag, og vi feiret med god mat og gode venner hjemme hos oss. Det var god stemning som vi tok med oss videre til Jugendfesten.

Konsertene var like bra på lørdag, og vi storkoste oss. Sunnmørsværet innhentet oss ganske kjapt, men med en rutinert forhåndsstopp på Egons var kvelden reddet!

Vi fikk til og med en gylden anledning til å være barnslige og hoppe i sølepytter.

En tydeligere markering på slutten av sommeren får vi vel ikke. Og i morgen er det rett ut i ny og spennende jobb som lærer!

Én kommentar

Catrine aka Cakki

20.08.2012 kl.01:26

flott helg :)

Skriv en ny kommentar

hits