Hyttehelg

I helga fortsatte prosjektet med å bygge aneks i skogen på hytta. Vi fikk inn noen effektive timer med bygging før sunnmørsværet tok oss, og prosjektet går sakte men sikkert framover.

Hytta er av den laftede sorten, og består dermed av tunge bjelker. På lørdag fikk vi behandlet alt treverket med visir, satte opp rammen og bært en hel haug med tunge saker!

På kvelden var været helt nydelig, med en brennende solnedgang som ble nytt til det fulle i boblebadet.

På søndagen begynte det allikevel å regne som bare det, så det ble ikke noe mer hyttebygging. Men jeg og Kristian dristet oss ut i hagen en kjapp tur såpass at mormor fikk epler til eplekaka si, og mamma plommer til å hermetisere.

Dermed ble resten av helga tilbrakt i godt selskap og med masse god mat.

Én kommentar

Skikkelig bra blogg du har laget! Liker godt bloggere som tar bloggen litt seriøst, og prøver å lage den litt fin og ikke bare sånn helt vanlig. Litt annerledes med gode bilder og god tekst osv. Føler liksom at man bryr seg litt mer om oss som leser da. Og da blir jo det gøyere å kommentere og lese den også!! Kjempe bra!

Men du! En annen ting, jeg har en konkurranse på bloggen min akkurat nå, hvor du kan vinne et Star Tour gavekort på 5000 kroner! Har du lyst til å delta? Hadde satt stor pris på om du hadde giddet. Det hadde også vært helt fantastisk om du kunne laget et blogginnlegg om den så flere får det med seg :-) Tusen takk på forhånd!!!!

Skriv en ny kommentar

hits