Jeg er syk, men det går bra!

Jeg har vært syk siden Oslo-turen i helga! Det tar nemlig på å være Gaga sammen med 20.000 smittebærende ungdommer i -16grader! Konserten var fantastisk, deilig spesiell og akkurat passe sær til å underholde mitt kreative hjerte! Konklusjonen er at det var på en måte verdt den påfølgende forkjølelsen.
Alle som kjenner meg vet at det blir helt utrolig synd i meg når jeg en sjelden gang blir syk. Jeg syter og griner og trenger en unaturlig menge TLC fra alt og alle. Men denne gangen har det skjedd noe merkelig! Jeg har nemlig tappert og modig kjempet meg gjennom sykdommen, og til og med kommet meg på jobb en dag eller to før jeg egentlig føler meg 100% frisk igjen. Dette kan bety en av to ting; enten er jeg blitt et av disse ekle menneskene som liker jobben sin så mye at de simpelthen ikke klarer å holde seg unna, eller så har jeg blitt et voksent ansvarsfullt menneske! Jeg vet ikke hva som er værst!!
For å gå imot dette mønsteret og tilbake til mitt ungdommelige og ansvarsløse jeg har jeg gått en halvtime tidligere fra jobb og lagt meg på sofaen!

Nå nyter jeg utsikten til mitt koselige juletre med lett feber og en ynkelig hoste. Men i morgen den dag SKAL jeg være frisk!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits