Hurra for meg!

Jeg har ikke blogget på evigheter. Det har vært så mye å gjøre både på jobb og ellers, så det har blitt mange tidlige kvelder i det siste! I dag er det i stedet blitt en sen ettermiddag. Jeg ligger fortsatt i senga, med et interiørblad og en kopp med te, mens Kristian rydder leiligheta til Grand Prix fest.
Siden sist jeg blogget har mamma kjøpt seg hus, og begynt å pakke ned leiligheta. Både hun og jeg og Norge har hatt bursdag som har blitt feiret i stor stil, og jeg har overholdt 17.mai fristen min på Ålesunds-bildet (sånn ca hvertfall).

Tradisjonen tro hadde jeg og mamma en liten bursdagsfeiring sammen. Vi spiste middag på Anno, hvor jeg fikk mulighet til å vise fram min nye awesome veske fra marcbymarcjacobs. En råflott bursdagspresang fra min flinke kjæreste.

Fra min skjønne mor fikk jeg ringen fra "Bjørg" som jeg har ønsket meg i evigheter! Og vi feiret hverandre med et glass sjampis.

Dagen etter ble det storstilt jenteparty når jeg og Susann feiret fireogtjueårsdagen med tapas og vinkalas. Det ble god stemning, fine gaver og prinsessekroner i ekte barnehagestil!

Og på veggen hang dette. Ikke ferdig, og ikke engang tørt. Men nå skal det få henge der en stund, til jeg får samlet mot og krefter til å gjøre det ferdig. En liten pause er bare på sin plass, så jeg får det litt på avstand.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits