Julemarked

I morgen er det julemarked på "Smia" i Røysegata kl 12-15. Der selges det masse fint til jul, og jeg bidrar med litt origami og papirkunst.

Jeg har laget kjempesøte origami-juletrær som jeg selger for 50,-

Origami-svaner til 50,-

Uroer i forskjellige størrelser. Laget av hjemmelaget resirkulert papir. Fra 150,-

Og jeg har laget julekort med origami-juletre og -sløyfe som selges for 80,-
Jeg gleder meg til å se alt det fine som andre har laget også, kanskje jeg kan starte julegavehandelen allerede!

Smia har julemarked hver lørdag framover! Hurra!

2 kommentarer

Lille marihøne

02.11.2013 kl.19:38

Kjempefine! De sløyfene er jo helt nyyydelige! :)

Da jeg så innlegget fikk jeg lyst til å tipse deg om Paper Guru på youtube, hvis du ikke allerede vet hvem det er, da. :) Hun er fantastisk flink, og lager enkle step-by-step-videoer hvor hun lærer bort de utroligste ting. Jeg tenker spesielt på videoen "Origami Box Gift Wrapping", og selv har jeg fått helt dilla på å brette disse boksene, som er kjempeenkle å lage. (Lærte det bort til en venninne og barna hennes, så nå vet jeg at til og med 7-åringer kan lage disse!) Enkle, men veldig stilige! Jeg har brukt alt fra små ark på 5x5 til store scrapbookark til å lage eskene med, det kommer an på hva jeg skal ha inni. Tipset kommer litt i seneste laget, kanskje, men det er nå uansett gøy å lære seg noe nytt! :)

trineisaksen

02.11.2013 kl.20:52

Lille marihøne: tusen takk for tipset! Jeg har fått helt origami-dilla i det siste så alle tips taes godt i mot! Det er ikke alltid like lett å finne videoer av god kvalitet! :)

Skriv en ny kommentar

hits