Kreativ oppsving

Ja nå utvider jeg rett og slett kjøpestopp-prosjektet enda litt mer. Jeg er nemlig veldig høy i hatten etter hele 8 dager uten å ha kjøpt en eneste ting, så jeg tenker at dette blir lett!

Derfor skal jeg strekke kjøpestoppen videre til kunstverkstedet mitt også.

Jeg har jo i flere år lurt mine nærmeste til å tro at jeg er flink til å kaste, og kvitte meg med ting, mens i virkeligheten har jeg bare bært tingene den korte veien ned til "No38", i ly av mørket.

Jeg er glad i å resirkulere og gjenbruk, og det er jo bra, men nå er det vel strengt talt fullt på det lille rommet mitt.

Tør jeg å innrømme at jeg i tillegg til driv-ved haugen, har et lager med fetaost-glass...?

De er jo så fine!

Det er mange prosjekter som ligger og venter på meg her, så jeg tenker at et kjøpefritt 2016 kan tvinge meg til å bli mer kreativ med det jeg allerede har!

I morgen holder vi åpent på "No38" fra 12 til 15. Da tenker jeg at rommet mitt skal få seg en alvorlig opprydning! Kanskje finner jeg noe spennende bakerst i skapet som kan bli starten på et nytt kunstverk.

Kanskje finner jeg ny eier til noen av kunstverkene som har ligget en stund også. Her skal det lages rom for nye tanker og idéer!

Dette oljemaleriet skal i allefall gjøres ferdig ganske så raskt! Det tar jo halve rommet, og jeg gleder meg til å gjøre ansiktet ferdig, og stille det ut.

Jeg må føre på et par punkter på listen min over kjøpestopp-regler, slik at jeg har med reglene for kunstverkstedet også. Men jeg har tenkt at alle hobbysaker er forbudt utenom ark/lerret, maling og sytråd. Men trenger jeg noen småting til et spesifikt prosjekt må det også være lov, jeg skal jo ikke hemme kreativiteten, men utvikle den!

Kom innom No38 i storgata i morgen da, kjøp noe håndverk, og hjelp meg å rydde ;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits