Re-design inspirasjon

Da er vi 13 dager inne i prosjekt "Kjøpestopp". Jeg har holdt meg unna kjøpesentrene, og unngått reklamekataloger og magasiner, så jeg har egentlig ikke kjent noe særlig trang til å handle. Jeg innrømmer at jeg satt et par timer på ebay her om dagen, men jeg kjøpte ingenting...
Jeg har prøvd å ha litt JA-holdning til alt som har med kultur og aktivitet å gjøre, så i løpet av disse to ukene har jeg heller brukt pengene mine på kino, kafebesøk, improteater, filmkveld og helt gratis turer i skog og mark.


Det som er litt morsomt er at det plutselig er en hel haug med folk som vil gi meg ting. Det er nesten som om de synes litt synd i meg fordi jeg har kjøpestopp, så de vil gi meg masse greier for å være snill. Og det er jo så supersnilt! Men jeg har jo valgt å ikke skulle kjøpe noe helt selv. Og det er jo fordi jeg ikke skal fylle opp huset med flere ting.
Hittil har jeg i alle fall bitt tilbudt ei bukse som var for stor til hun som eide den, en bøff, et par sko som vedkommende aldri har brukt, en treningstopp og ei bilderamme. Det er jo litt ironisk å plutselig skulle få ting sånn rett oppi fanget når man skal prøve å hoppe av konsumer-karusellen, men jeg tok imot treningstoppen og bilderamma siden det var ting jeg trengte. 
Jeg håper igrunn folk ikke tilbyr meg så mye mer, for da er jeg redd garderoben min klarer å vokse seg større på mystisk vis likevel!

Jeg har også startet på ei liste over ting jeg ønsker meg. Dette er ting jeg garantert hadde kjøpt meg til nå om jeg ikke hadde hatt kjøpestopp, men som jeg egentlig ikke trenger for å overleve, så jeg føyer de på ønskelista.

Ønskeliste

Telefondeksel -Det jeg har er stygt men ikke ødelagt
Telefonlader- Jeg og Kristian deler på lader, litt travelt
Vektløftehansker- Stygt med trevler i hendene, men ikke krise
Mac eyeliner gel- Siste rest i krukka blir alltid så tørr

Lista blir sikkert langt som et ondt år i løpet av de neste ukene, men jeg får holde ut til mai når jeg har bursdag! Fram til da skal kose meg med re-design prosjekt i lange baner. I helga var jeg på No38 for å starte på et prosjekt, men etter å ha ryddet i 3 timer, hadde jeg egentlig bare rotet alle tingene mine utover gulvet, så det ble ikke noe prosjekt allikevel. Forhåpentligvis får jeg ryddet ferdig i løpet av uka så jeg får sving på kreativiteten! Legger ved noen bilder av låvedørene jeg re-designet til utebord for "Søstrene Fryd" i sommer, for å inspirere meg selv og andre litt :)

Én kommentar

Snippen

13.01.2016 kl.20:35

Så kult! Jeg digger redesign :D Håper du har hatt en flott dag! Feel free til å ta en titt innom bloggen min og følge den :)

Skriv en ny kommentar

hits