En aldri så liten kjøpestopp-sprekk

Jeg hadde egentlig gledet meg veldig til slutten av januar, og at jeg kunne skryte av å ikke ha kjøpt en eneste ting, og at sparekontoen var blitt fullt opp til randen.
I stedet må jeg fortelle om en aldri så liten sprekk. Det er egentlig litt ironisk, for i helga satt jeg å søkte meg fram til den beste økologiske deodoranten jeg kunne finne, for å "unne meg selv noe" i kjøpestoppen, selv om jeg synes 199,- var litt vel dyrt for en deodorant.

Jeg får vel endre på kjøpestopp-reglene mine enda en gang da... Ingen smykker, ingen klær, ingen sminke... Men hygieneartikler er lov. Også hus da... Hus er lov!Så hvordan skriver man egentlig dette innlegget på kjøpestopp-bloggen uten å tape ansikt? 
Vel, det hadde vært ganske dust å gått glipp av drømmehuset fordi man har bestemt seg for å ikke kjøpe unødvendige ting. Kristian mente at nå var det bare å legge ned hele bloggen, men det tror jeg ikke. Den har skiftet ansikt mange ganger siden mitt første innlegg for 6 år siden. Livet forandrer seg, og kanskje blir det oppussingsblogg igjen? Hvem vet...
Jeg kommer hvertfall til å fortsette med de samme reglene jeg har satt meg, men når vi tar over huset i april, får jeg føye på møbler og maling på lista!

Vi gleder oss masse til å flytte inn i drømmehuset, med verdens fineste utsikt!

2 kommentarer

Thelma Dahl

19.01.2016 kl.20:16

Nydelige bilder<3 ta gjerne en tur innom bloggen min og følg også gjerne hvis du føler for det <3 ha en fin dag videre <3<3<3

trineisaksen

11.02.2016 kl.23:09

Thelma Dahl: Takk for det :)

Skriv en ny kommentar

hits