Still going strong!

Jeg får fortsatt en del spørsmål om hvordan det går med kjøpestoppen, og det er veldig kjekt!
Bortsett fra den store glippen, hvor jeg kjøpte meg et hus, så går jo dette veldig bra!

I januar har jeg kun kjøpt meg ny deodorant og mascara til meg selv. Til de som har hatt bursdag eller andre anledninger som krever feiring har jeg gitt bort opplevelser i form av bingokveld, kinobilletter og spiselige gaver. Etter hvert har jeg lyst til å begynne å lage flest mulig gaver selv, men jeg merker at det krever en del planlegging. Her må nok en bursdagsliste til, så jeg får god oversikt over hva jeg skal lage til hvem.

Jeg har "revidert" kjøpestoppreglene mine, så jeg har klart å snike meg rundt problemet "ingen interiør er lov, men har kjøpt meg nytt hus".Så hvordan går det med bank-kontoen lurer du kanskje på?
I 2015 klarte jeg ikke å spare mer enn ca. 600 kr i mnd. Ikke så mye å skryte av.
Denne måneden KUNNE jeg ha satt in 6000 kr på sparekonto, hadde det ikke vært for at jeg valgte å kjøpe flybillettene jeg trenger til Irland i sommer, på denne månedens budsjett. Derfor ender jeg opp med å sette inn 2000 kr på sparekonto fra januar, og håper på mye mer i februar. Det er ikke akkurat de 20.000 i mnd Silje Sandemel mener man kan spare månedlig, men det er absolutt mer enn hva jeg er vant med! 

I morgen feirer jeg og Kristian 10-årsdag, så da blir det nok en spiselig gave som må anskaffes fra Chocolatte ;)

3 kommentarer

Synne

11.02.2016 kl.21:05

High five!! Stolt av deg!👏

trineisaksen

11.02.2016 kl.23:09

Synne: Takk bestiss! :D
Hei, vi er en nyoppstartet side som lager headere og redigerer bilder gratis, stikk innom www.espolin.net :D

Skriv en ny kommentar

hits