Vilnius- shoppingmekka

Jeg har hatt en kjempeflott ferie sammen med familie og samboer til Vilnius. En utrolig fin by, med masse historie, arkitektur, kunst, god mat, og shopping. 
Det har jo ikke blitt så fryktelig mye shopping for min del, selv om vi tilbrakte hele 8 timer på et gigantisk kjøpesenter ene dagen. Men når noen av oss var på tidenes shoppingrunde, var der mer enn nok av andre ting å finne på. Jeg sto på skøyter på den innendørse skøytebanen, tok meg en tur på frisøren (for under 200 kr!) var i bowlinghallen, knuste lillebror i bordfotball, og spiste masse god mat. Det var mer enn nok klesbutikker jeg kunne gått amok i, men det fristet nesten ikke i det hele tatt. Jeg så en kjole første dagen jeg syntes var fin, men orket ikke prøve den på, dessuten så har jeg sikkert 500 kjoler i skapet, så resten av turen klarte jeg helt fint å styre unna kjøpetrangen. Det eneste jeg kjøpte meg den dagen var en "Mac" eyeliner. Den har stått på ønskelisten min, så da syntes jeg det var greit å gjøre den til turens "personlige ting", som jeg i følge mine egne regler har lov til å ha med meg hjem fra reise.

I tillegg kjøpte jeg meg en søt kjøleskapsmagnet som skal få henge sammen med de andre, fra andre reiser. Siste dagen gikk vi forbi ei nydelig ugle i et utstillingsvindu, så det ble avgjort at den måtte få være med oss hjem, og jeg og Kristian kjøpte den på fellesen. Jeg har altså kjøpt en personlig ting, en kjøleskapsmagnet og en ting til interiøret. Resten av pengene mine har gått til å spise alle måltid på restaurant, men det er fortsatt latterlig billig i Litauen, så det har ikke vært noe problem for lommeboka.Gleder meg til å plassere den litauiske ugla sammen med den britiske, spanske og norske i det nye huset vårt.
Resten av uka kommer til å gå med til å pakke ned leiligheta som får nye beboere allerede på søndag! 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits