Prosjekt spisebord

Vi har sett oss om etter spisebord ei stund nå, men vi har ikke funnet noe som vi synes passer perfekt inn. De eneste bordene vi har likt har kostet opp i 30.000 og det er jo bare latterlig å betale når du i tillegg trenger stoler! Så vi satt det hele på vent.

Helt til Kristian skulle ha fest med korpset og bestemte seg for at da MÅTTE han ha flere sitteplasser. Det resulterte i at vi tok i mot de gamle hyttemøblene til ei i korpset, som kun skulle brukes den kvelden. Men etter vi har hatt det gulnede gamle furubordet stående en stund, så begynte jeg etterhvert å se mulighetene for ei lita oppussing. Så i går startet jeg prosjekt spisebord.

Det passet jo fint inn i kjøpestoppen også, at jeg kunne gjenbruke et gammelt bord :D Stolene med grønt, gult og rødblomstret trekk tror jeg derimot ikke jeg klarer å gjøre noe med!

Startet dagen med godt mot og den lille pussemaskina mi.

Det tok meg rundt to timer å pusse beina, og to til å pusse overflata! Var ganske nummen i hendene når jeg var ferdig!

Så malte jeg beina i Lady Dunkel blank.

Så pusset jeg jammen meg bordplata en times tid til, mens mørket senket seg.

I 23-tida var det klart for å beise toppen med valnøttfarget oljebeis.

Og i dagtidlig kunne jeg endelig se fruktene av arbeidet! Det tok meg en hel dag, men jeg ble ganske fornøyd med resultatet! :)

I dag er det nye prosjekter i gang som involverer en haug med IKEA-skap og ei 4 meter lang benkeplate...

Nyt helga folkens:)

2 kommentarer

Anna GL

07.05.2016 kl.19:51

Denne ble likt av noen jeg kjenner på facebook og sannelig må jeg like det jeg også! Fantastisk inspirerende blogg! Og så kreativ du er! *følger spent videre*

trineisaksen

08.05.2016 kl.23:39

Anna GL: Tusen takk for hyggelige ord! :) spennende ting du lager du også :D

Skriv en ny kommentar

hits