17.maiforberedelser i hagen

Jeg har alltid ønsket meg en hage! Helt siden jeg var lita og hjalp mamma med hagen på Hessa, har jeg elsket å luke og grave, og se flotte planter vokse fram. Det som er så fint med hagen vi har fått i Gjerdegata er at den er skikkelig gammel! Det vil si at rosebuskene er store og høye og klatreplantene strekker seg helt opp til verandaen. Men det er nok en stund siden noen har tatt seg av denne på ordentlig vis, så her er det mye å rydde opp i.

Tidligere i uka tok jeg meg en liten sjau med å kutte rosebusker, men de var vokst sånn sammen med klatreplantene og i hverandre at det var mest rosene som kuttet meg... 3 timer senere hadde jeg i alle fall klart å separere de!

Den lille hageflekken vesiden av, og under verandaen er mest for villnis å regne, men det skal jeg få bukt med i løpet av sommeren :)

Her tenker jeg at jeg skal prøve å lage en liten urtehage, siden det ligger rett utenfor kjøkkendøra.

Veien opp til huset er grodd igjen med ugress. I dag luket jeg i rundt 3 timer, men fikk bare tatt rundt 1/4 av bakken, så det fikk være nok for i dag.

Pernille blir så glad når jeg er ute i hagen sammen med henne. Da legger hun seg ned og følger nøye med.

Det beste med å ha egen hage er jo fri tilgang på blomster til å lage søte små buketter. En liten 17.mai bukett har funnet veien inn i dag.

Kuttet litt ned på klatreplantene også, og tok med overskuddet inn til å fylle enda en tom vase.

Nå er det bare å sette i gang med å stryke bunadskjorte til den store dagen :)

God 17.mai i morgen!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits