Hjemmesnekret TV-benk

Det står ikke på å ha nok å gjøre her i huset! Forrige helg var det stua som stod for tur, og prosjektet med å ordne oss en TV-benk.

Vi hadde lyst til å ha noe med rene linjer og masse oppbevaring, i en retro, men samtidig moderne stil. Når vi ikke kunne finne noe på markedet som nådde alle kriteriene (i allefall ikke i en overlevelig prisklasse) fant vi ut at vi fikk lage den selv, og bestilte det vi trengte fra IKEA.

Fem kjøkkenskap og ei benkeplate var alt vi trengte.

Det var heldigvis Kristian som fikk den gruelige jobben med å skru sammen skapene, mens jeg leste bruksanvisningen når han ikke skjønte hvorfor skruene ikke passet i hullene ;)

Siden vi ikke hadde peiling på hvor stenderverket i veggen befant seg, sikret vi oss med henge opp noen planker for å ta litt av vekten av skapene.

Når vi hadde hengt opp planken og funnet noen stendere ved å skru vilt omkring, var det letter å måle seg fram til hvor vi skulle skru fast skapene.

Til slutt la vi på den 4 meter lange benkeplaten i valnøtt-finish.

Og voila; hjemmesnekret TV-benk! Lekker og praktisk.

Kristian sitt fine høyttalersystem kommer til sin rett på valnøtt-overflaten, og mine Freemover Rolf lysestaker "popper" mot den blå veggen vår! Stua vår er så fin nå at hjelp! :)

I morgen skal vi ut og handle lister, mer maling og utstyr, og vi skal til og med bytte vår hvite skjenk mot en mørk en. Gleder meg! God helg folkens.

2 kommentarer

Pernille

20.05.2016 kl.18:31

Så utrolig lang og fin tv-benk :) Og veldig praktisk. Sånn ønsker jeg å lage når jeg selv flytter ut for meg selv :) Er jo kjekt i forhold til lagringsplass hvis man velger å ha skaper/skuff under. Ønsker deg en fin kveld videre!

trineisaksen

21.05.2016 kl.10:32

Pernille: Tusen takk for det :) Veldig greit å ha så mye oppbevaring :) Ha en fin dag!

Skriv en ny kommentar

hits