Redesignet klokke

I løpet av uka har jeg fått malt ferdig kjøkkenet, med fargen Illuminated Paris. Det er samme farge som på to av veggene i stua, og siden det er åpen løsning på kjøkkenet passet det fint å ta den igjen der. Her gikk vi får "easy to clean" varianten med matt overflate, siden vi allerede nå kan se at det lett blir flekker på veggene på stua og gangen.

Ble superfornøyd med fargen, og fikk til og med hengt opp min nye redesignede klokke. Den mekket jeg sammen for noen uker siden av den gamle klokka vi hadde i gangen og noe selvklebende folie jeg kjøpte feil på Søstrene Grene før jul, da jeg trodde det var innpakningspapir. Hell i uhell der altså!

Jeg demonterte enkelt og greit klokka, og tegnet formen på folien før jeg klippet den ut

Så spraylakker jeg viserene med noe hobbylakk jeg hadde liggende. Lot det tørke, og monterte sammen klokka igjen.

Og slik ble det til at jeg fikk meg ny kjøkkenklokke uten å gå til innkjøp av noen ting! :)

Jeg har allikevel klart å gå på en aldri så liten kjøpestopp-smell i dag. Sola skinner over sunnmøre og jeg har sittet på verandaen og drømt om alt jeg vil gjøre i hagen. Jeg var jo så heldig å få masse flotte hageredskaper i bursdagsgave, men kunnskapen om hvordan man skal gjøre ting kom desverre ikke dalende av den grunn... Så når jeg gikk forbi boka "Hvordan skape din egen kjøkkenhage" på halv pris klarte jeg ikke å la være å ta den med meg hjem!

Jeg har litt dårlig samvittighet for at jeg har brutt kjøpestoppen, men samtidig er det jo bare ei bok, ikke et fullt handlenett fra H&M, så jeg prøver å overse samvittigheten når jeg nå skal lese meg fram til hva som skal plantes til høsten. Kanskje får jeg en fullt blomstrende kjøkkenhage til neste vår? Vi får satse på at fingrene mine kan bli grønne :)

God helg folkens!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits