Veggmaleri soverom

Det har vært grått over Sunnmøre i lengre tid nå! Så lenge at jeg har startet opp haugevis med prosjekter i påvente av at sommeren skal komme! I dag kom endelig sola, og jeg kan slappe av på verandaen noen timer mens malinga på soverommet tørker. Det har jeg nemlig laget meg et veggmaleri av all restemalingen fra de ulike veggene vi har malt i huset.

Jeg synes den ene soveromsveggen så så trist ut, og visste ikke helt hva jeg skulle gjøre med den. Så kom jeg over et tips på et oppussingsprogram der de lagde veggmaleri på et kjøkken.

Jeg fant fram et fat jeg har liggende og tegnet rundt det litt tilfeldig på veggen, så teipet jeg opp med maskeringstape.

Så malte jeg enkelt og greit med en rulle innafor teipen. Jeg brukte samme gulfarge som på veggen bak senga, og en gråfarge fra stua. Så blandet jeg noen farger selv, med basen fra samme vegg som jeg malte på, slik at fargene harmonerer.

Resultatet ble ganske kult om jeg får si det selv! Veggen ble mye sprekere, og er et lekent innslag på soverommet.

Vi har også fått gjort mye i kjelleren de siste ukene, og jeg gleder meg til å vise resultatet når rommene begynner å ta form. Men nå skal sola nytes til det fulle!

6 kommentarer

lisarorvik

20.07.2016 kl.12:53

Så utrolig fint :)

trineisaksen

22.07.2016 kl.17:01

lisarorvik: tusen takk! ??

Synne

20.07.2016 kl.17:36

Sylt kult! For ei kreativ frøken du e!😘

trineisaksen

22.07.2016 kl.17:01

Synne: Tusen takk søtis ????
Oi, det ble stilig og kreativt :-)

trineisaksen

22.07.2016 kl.17:02

Inga Gilberg - kommenterer ofte tilbake!: Tusen takk for det! ??

Skriv en ny kommentar

hits