Ny runde med oppussing!

Dere trodde kanskje vi var lei av å pusse opp etter å ha brukt et helt år på å totalrenovere vår forrige leilighet? Nei vi satt like godt i gang å rive hele kjelleren på det nye huset vårt så fort vi var kommet i hus!

Vi skal leie ut halve kjelleren, så her skal det mere til enn bare litt sparkel og maling. Når vi tok over huset bestod kjelleren av 4 boder, et kontor, ei TV-stue, bad, gang og soverom. Vi har beholdt 3 boder, gangen og soverommet, men resten er revet bort. Det har tatt noen måneder, men nå er endelig arbeidet i gang med å bygge opp igjen.

Slik så boda og kontoret ut før vi satt igang med brekkjernet.

Vi måtte rive bort alt for å sjekke etter fukt, og for å gjøre klart til betongskjæring

Noen tonn med stein ble fjernet for å sette inn ny ytterdør og ny dør mellom boda og resten av leiligheta.

Så fortsatte arbeidet med å rive det knøttlille badet, veggen mellom kontor og stue, og veggen mellom gang og stue.

En smal sak for dette radarparet ;)

Alt klart for å starte oppbyggingen igjen!

Noen 1000 kg materiale har blitt bært opp den lange veien vår, og noen 1000 kg har blitt bært ned i containeren! Kristian fikk trent låra i dag da han måtte bære opp 600 kg flis aleine!

Slik ser det ut i kjelleren vår nå, vi er nesten ferdig å stendre opp de nye veggene, og satser på å bli ferdig med det elektriske neste uke.

Gleder meg til å kle igjen vegger og tak så vi får en følelse av hvordan det blir til slutt. Nå skal det slappes av resten av kvelden!

God helg folkens :)

2 kommentarer

elisabeth

25.09.2016 kl.01:34

Kjekt å lese om oppussing da vi sjølv er i full sving med vårt hundre år gamle hus ;D

trineisaksen

29.09.2016 kl.21:42

elisabeth: Så spennende! Dette huset er fra 60-tallet. Men for noen år siden totalrenoverte vi ei leilighet fra 1914, fant masse spennende i tak og vegger! Artig prosess :)

Skriv en ny kommentar

hits